

סדנאות וחוגי אפייה
מה בתפריט...?
תל"נ - תכנית לימודים נוספת? ואולי, תכנית לימודים נפלאה!
הקסם של המטבח מגיע היישר לכיתה שלכם. עם הכלים, החומרים, המתכונים, וחדוות היצירה. חוויה משמעותית של התנסות, למידה ואיזו חגיגה!
מעבר לידע, לומדים פה ערכים: סבלנות, עבודת צוות, יצירתיות, אחריות ושיתוף פעולה.
המגע עם חומרי הגלם השונים, מייצר במח גלים,המחזקים את יכולות הלמידה, יוצרים תפקוד יעיל יותר, חוסן ובטחון עצמי, מפחיתים רגישות, ומחזקים יכולות מוטוריות.
מכאן יוצאים עם תחושת סיפוק ואושר טהור, זיכרונות מתוקים, ומשהו טעים לקחת הביתה ולהראות בגאווה לאמא ואבא.
חוגי אפייה שבועיים: הזדמנות להיכנס לעולם הקונדיטוריה באופן קבוע ומעמיק סדנאות ממוקדות: שמרים, קינוחים אישיים, אפייה ללא גלוטן, עוגות מעוצבות, ואפילו סדנאות לחגים ולקיץ – לכל טעם ורצון.
הפעלת יום הולדת: העוגה היא רק ההתחלה! חגגתם פעם יומולדת ב... מטבח? למה רק לאכול עוגה כשאפשר להכין אותה עם החברים? בואו לחגוג יום הולדת בכיף ובחוויה, ולהפוך את ילד היומולדת לשף הראשי של החגיגה. אתם מגיעים לכאן עם החברים והממתקים, ואנחנו נדאג שהכל כבר יהיה מוכן - מוזיקה, עוגת יומולדת שווה, והפעלה של בישול או של אפיה. זה יהיה יום הולדת שכוווולם יזכרו, הרבה אחרי שהנרות יכבו.
סדנאות אפייה קייציות: מי אמר שקיץ זה רק בריכה? בסדנאות הקיציות שלנו, כל יום הוא הרפתקה חדשה. כל בוקר, למשך שבוע, אנחנו נפגשים במטבח, הופכים אותו לאי של יצירה והנאה. מתרגלים מיומנויות חדשות, אומץ, ביטחון עצמי, עבודת צוות, תכנון, יצירתיות, ומגוון חוויות - פעם זו תחרות עוגות מטורפת, פעם הפסקה עם לחמים שהכנו בעצמנו, ופעם הכנת גלידה ביתית (כי היי, זה קיץ אחרי הכל!). ביום חמישי והאחרון בכל סבב של סדנא אנחנו מסיימים עם עוגה וחלות לשבת, ויוצאם עם סינר ממותג לשפים הצעירים, וחוברת מתכונים להמשיך לנסות, להתנסות ולעשות. זו חווית הקיץ הכי מתוקה ופיקנטית שהילדים שלכם אי פעם חוו!
חוגים, סדנאות וקורסים: כי לפעמים צריך רק טעימה קטנה כדי להתאהב! קונדיטוריה היא המקצוע הבא שלכם? רוצים לגלות איך אופים בלי גלוטן? או אולי רק ללמוד איך להכין את השמרים הכי טעימים בשכונה? יש לנו משהו לכל אחד. מהמתחילים ועד המתקדמים, כולם יוצאים מפה עם תחושת הצלחה ועם הרצון לנסות עוד בבית. אתם יוצאים עם ידע, עם בטחון, ועם קהילה חדשה של אוהבי אפייה. כי לפעמים, החברויות הכי טובות נוצרות מול תנור או סביב לשולחן.